HLEDÁ SE BASÁK do Zdarma

Toto je můj inzerát
Vloženo: 7.12.2011 18:56 Typ: Poptávám Kategorie: Hudebníci a zkušebny Od: Michal Štýber Město: Praha

Hledá se basák!

Hudební skupina s tradicí v zemích Moravy a Slezska, jež přicestovala z dalekých končin, aby se usídlila v Matce měst, hledá baskytaristu.

Pohřešovaný údajně poslouchá rock a příbuzné styly, je bez výjimky charakter, nebojí se pivo píti a ženy míti. Když se mu do životních cest připlete otázka "Co ty chceš vlastně jednou dělat?", tak bez zaváhání odpoví "Rock'n'roll". Další možností je taky "Rock'n'roll, kurva!". Pohřešovaný má okolo 20 let a je v rámci možností schopen vyvinout své úsilí, vrcholící něčím, čemu říkáme Poctivě se naučit písničky. Mezi další charakteristiky a vlastnosti, které jej přesně vystihují je fakt, že již několikrát slyšel ódy slavných skupin jako jsou například Beatles, Blink 182, Green Day, Subways, Sum 41 a písničkáře Boba Dylana, jehož absenci lze hravě zaplnit poslechem českého sprostonárodního umělce Záviše, Kokota starého. Pohřešovaný se nesměje lidem, kteří nosí sluneční brýle v zimě. Pohřešovaný je již se svým nástrojem kamarád a umí na něj zahrát a zabékat.

Členové kapely se nadále snaží pročesávat místní krajinu a lesy, na pomoc si vzali i psovody, kteří pátrají v místech, kde by se pohřešovaný údajně mohl vyskytovat.