Kytarový efekt PRO CO Deucetone RAT RT-285432 5.600,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 2.4.2019 01:02 Typ: Nabízím Kategorie: Hudební nástroje Od: zdes Město: Č. Budějovice

Stav: Použitý, ale plně funkční. Pro Co Sound je Michigenská firma s více než třicetiletou, bohatou tradicí. Kvalita zvuku je její předností. Svou pozici si na světovém trhu drží díky specializaci na pódiovou audiotechniku, kabely všeho druhu a v neposlední řadě na stomp box krabičky . Kytarové krabičky RAT jsou toho důkazem.

Tato krabička je nepostradatelná k přežití všech analogových kytaristů jako švýcarský armádní nůž. Skládá se ze dvou nezávislých efektů, s tím, že můžou být používány buď samostatně, stereo, nebo kaskádovitě přes sebe pro nejluxusnější distortion na světě.
A pokud byste toho neměli dost, každý kanál je přepínatelný mezi dalšími třemi možnostmi. Kanál A obsahuje Vintage RAT, Turbo RAT, a Dirty RAT, zatímco kanál B Vám dá volbu Vintage RAT, Turbo RAT, nebo Clean RAT. Mód Clean RAT je jen čistý booster, obsažený jen v krabičce Deucetone RAT. Dá se říct, že Deucetone RAT v sobě obsahuje šest RAT pedálů. Různými kombinacemi se dostanete k mnoha možnostem, které Vás v žádném případě nebudou nudit.
Krabičky RAT můžete slyšet na nahrávkách kapel, jako jsou, nebo byly například Nirvana, REM, Blur, Aerosmith, Radiohead, Sonic Youth, Coldplay, Tool a mnoho dalších.

Parametry: 100% analog  / Pro Co klasické nezničitelné kovové šasí / Heavy-duty industriální přepínač, knoby a jackové zásuvky / On/Off LED indikátor / Zkosený tvar pro snadné sešlápnutí / Pro Co grafika / AC jack pro napájení (adaptér není součástí)